Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Elevi ai Liceului Tehnologic din Sebeș, stagii de 3 săptămâni de practică la companii din Valencia, Spania

Publicat

Opt elevi din clasa a XI-a, calificarea profesională tehnician în activități de comerț și 7 elevi din clasa a XI-a, calificarea profesională tehnician operator tehnică de calcul, participă în perioada 12.03.2023-02.04.2023, la un stagiu de pregătire practică de 3 săptămâni la companii din Valencia, Spania. 

Aceștia sunt însoțiți de directorul Liceului Tehnologic din Sebeș, Adina Mixandra Stanciu și de profesoara Mirela Cîmpean.

Stagiul de pregătire practică face parte dintr-un proiect Erasmus. Scopul proiectului îl reprezintă ridicarea nivelului de competență pentru 30 stagiari VET în domeniile Economic, Comerț, Electronică/Automatizări, Turism și alimentație prin învățarea bazată pe muncă, facilitarea parteneriatului european cu 5 companii din Spania și internaționalizarea LTS, incluziunea și diversitatea elevilor dezavantajați, prin creșterea dimensiunii internaționale a educației și formării, învățarea limbilor străine și promovarea diversității lingvistice și culturale în condiții reale de muncă.

Fluxul 2 calificarea Tehnician în activități de comerț efectuează stagiul de pregătire practică la GIFI și la Tu Funda tu estilo, iar fluxul 3 calificarea profesională Tehnician operator tehnică de calcul efectuează stagiul de pregătire practică în cadrul companiei CEFODI.

”Activitățile culturale includ turul orașului Valencia și excursie la Zaragoza. Compania suport în cadrului proiectului este Universal Mobility, Valencia, căreia îi mulțumim pentru sprijinul oferit” a transmis Cristina Câmpean, coordonator Proiecte europene.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax