Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Elevi de la Colegiul Militar din Alba Iulia, premiați la concursul zonal de matematică „Mens Sana”

Publicat

Trei elevi de la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia, pasionați de universul matematicii, au fost premiați la concursul zonal de matematică „Mens Sana”, desfășurat sâmbătă, la Câmpeni.

La Concursul zonal de matematică „Mens Sana” desfășurat sâmbătă, 9 decembrie, la Colegiul Național „Avram Iancu” din Câmpeni şi organizat în colaborare cu Universitatea Tehnică Cluj şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba au participat opt elevi ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul”, însoțiți de prof. Anamaria Fuia.

Elevii pasionaţi de universul matematicii s-au remarcat și de această dată, reușind să obțină premiul III și două mențiuni.

A fost a doua competiţie pe tărâmul ştinţei ştiinţelor în calitate de membrii ai Centrului de excelenţă, înfiinţat anul trecut. La clasele a IX-a, elevul Vlad Degeu (profesor îndrumător Anamaria Fuia) a obţinut menţiune, la clasele a X-a, eleva fruntaş Daria Cosmina Pop (profesor îndrumător Petru Stănilă), premiul III, iar la clasele a XI-a, elevul caporal Nicolae Bodea (profesor îndrumător Petru Stănilă) a obținut menţiune.

La festivitatea de premiere, la care au participat marea majoritate a concurenţilor, profesorii însoțitori și corectori, Natalia Narița și Emilian Petrea – directorii colegiului din Câmpeni și nu în ultimul rând conf. univ. dr. Vasile Pop de la Universitatea Tehnică Cluj-Napoca, principala persoană implicată în derularea acestui concurs de-a lungul celor 4 ediții, elevilor le-au fost oferite diplome de participare, iar premianții, cei cu mențiuni și mențiuni speciale au primit sume de bani cuprinse între 50 și 200 lei.

Sursa, foto: Facebook (Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax