Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Elevi de la ”HCC” Alba Iulia, acțiune comună cu colegii lor de la ”Alexandru Domșa”, despre importanța alegerilor europene

Publicat

Ambasadorii juniori EPAS ai Colegiului Naţional ,,Horea, Cloşca şi Crişan” din Alba Iulia, coordonaţi de doamna ambasador senior Mihaela Opincariu-Mihinda, au susţinut la Liceul Tehnologic ,,Alexandru Domşa” din Alba Iulia, în fața claselor a XI-a, activitatea de informare privind dreptul şi importanţa votului pentru alegerile europarlamentare din 09 iunie 2024.

Activitatea a fost prilejuită de Ziua Europei.

Cele trei teme abordate au fost: procedura de vot, argumente în favoarea implicării tinerilor în procesul de vot şi consecinţele absenteismului la vot.

Pentru a încuraja participarea la vot a tinerilor a fost prezentat documentarul emoţionant lansat de Parlamentul European ,,Folosește-ți votul. Sau alții vor decide pentru tine”.

La final, discursul Robertei Metsola, preşedinta Parlamentului European, a subliniat importanţa votului pentru menţinerea democraţiei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax