Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Elevi de la Școala Gimnazială „Vasile Goldiș” Alba Iulia, premiaţi la concursurile şcolare. Vezi care sunt tinerii cu rezultate notabile

Publicat

Șase elevi de la Școala Gimnazială „Vasile Goldiș” din Alba Iulia au participat la faza națională a Olimpiadelor Școlare la disciplinele matematică, fizică, chimie, geografie și educație tehnologică, iar cinci dintre aceștia s-au calificat la faza națională a Concursului Național “Terra”.

La olimpiadele școlare care s-au desfășurat anul acesta, de la Școala Gimnazială „Vasile Goldiș” din Alba Iulia au participat: la matematică, elevul Adrian Fâciu, clasa a VI-a B, coordonat de profesorul Valeria Cîmpean; la chimie, elevul Armand Boier, clasa a VIII-a C, coordonat de profesorul Aurelia Florea; la educație tehnologică au participat elevele Andreea Romcea, clasa a VI-a D și Sorana Hațegan, clasa a V-a B, coordonate de profesor Cornelia Giurca; la fizică a participat elevul Alin Suciu, clasa a VI-a, îndrumat de profesorul Livia Pușcaș, iar la geografie eleva Bianca Mateiu, clasa a VIII-a D, coordonată de profesorul Floare Lăncrănjan.

La concursul Național „Terra” s-au calificat la faza națională trei elevi din clasa a V-a: Denisa Onețiu, clasa a V-a B; Maria Serafino, clasa a V-a B; Tudor Fulea, clasa a V-a C – toți întrumați de profesorul Floare Lăncrănjan. La clasa a VII-a s-au calificat Alexandru Lupean și Nicolae Trăscăian.

Dintre cei 11 elevi calificați la faza națională a olimpiadelor și a concursului „Terra”, patru au obținut premii, mențiuni și medalii. Alexandru Lupean a obținut locul al II-lea la geografie, locul al III-lea la acceași materie a fost luat de Nicolae Trăscăian, iar Bianca Mateiu a reușit să câștige o mențiune.

La matematică, Adrian Fâciu a obținut medalia de bronz.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax