Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Elevi de liceu din Alba Iulia, provocați de polițiști la o vânătoare de comori, prin Cetatea Alba Carolina. Ce au avut de făcut

Publicat

Mai multe echipe de elevi de liceu, din Alba Iulia, au avut parte de o provocare din parea polițiștilor. a fost vorba despre o vânătoare de comori, prin Cetatea Alba Carolina. 

Din câte se pare, elevii au avut de găsit mai multe obiective istorice din Cetatea Alba Carolina. Apoi au avut de răspuns la mai multe chestionare făcute de oamenii legii.

Evenimentul a avut loc vineri, 26 aprilie 2024.

La competiția, intitulată ”Vânătoarea de comori”, au luat parte 12 echipe formate din elevi și coordonatorul acestora, care au răspuns la chestionare plasate în 10 puncte turistice din zona istorică a municipiului Alba Iulia.

Chestionarele au cuprins întrebări legate de aspecte legislative, de prevenirea consumului de droguri, prevenirea traficului de persoane, prevenirea victimizării minorilor și siguranța rutieră precum și întrebări legate de obiectivele turistice din municipiul Alba Iulia și însemnătatea lor istorică.

La proiectul SCUT au luat parte elevi din 10 unități de învățământ liceal din municipiul Alba Iulia, iar obiectivul acestuia a fost creșterea nivelului de pregătire în vederea adoptării unui comportament bazat pe respectarea regulilor, reducerea riscului de victimizare și optimizarea comunicării între școală, autorități și membrii familiei, în folosul siguranței tinerilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax