Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Elevi din Teiuș, Cîmpeni, Abrud, Baia de Arieș și Zlatna, în vizită la Parlament. Daniel Breaz, gazdă

Publicat

Mai mulți elevi care învață în clasele a XII-a la liceele din Teiuș, Cîmpeni, Abrud, Baia de Arieș și Zlatna au vizitat Palatul Parlamentului din București. Gazda acestora a fost senatorul PSD, Daniel Breaz, care i-a plimbat prin sediul instituției și le-a răspuns la întrebări legate de dezbaterile parlamentare, discuțiile din comisii și multe altele.

”Nu doar vizita în sine m-a impresionat, ci și interesul acestor elevi pentru felul în care se organizează dezbaterile parlamentare, activitatea din comisii și plenurile, cum au loc consultările și cum se iau deciziile. Pe de altă parte, vizitarea Palatului Parlamentului ca parte a patrimoniului istoric și cultural național mi s-a părut foarte binevenită pentru educația acestor tineri cu totul speciali, veniți din colțuri îndepărtate ale județului Alba. Și, de ce să nu recunosc? Educația lor, curiozitatea și veselia au făcut ca atmosfera să fie caldă și benefică pentru toți!” a spus senatorul Daniel Breaz.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax