Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Elevii ar putea avea deschise curțile școlilor în afara cursurilor sau în weekend pentru activităţi sportive

Publicat

scoala nr 8 alba iulia liceu sportivMinistrul Educaţiei, Mircea Dumitru dorește ca din acestă toamnă, curțile șocilor să fie deschise în afara cursurilor sau în weekend pentru activităţi sportive.

„Este foarte important ca educaţia copiilor, a elevilor să se concentreze şi asupra practicării sporturilor. Pentru aceasta, împreună cu ceilalţi care se ocupă cu organizarea sportului în România vom lua măsurile necesare pentru a putea să punem la dispoziţia elevilor care doresc să folosească spaţiul şcolar în afara orelor de clasă şi la sfârşitul săptămânii, să aibă posibilitatea să vină şi în mod organizat să practice diferite sporturi’, a declarat ministrul Educaţiei.
Acesta a mai spus la Forumul ”Sportul – disciplină cheie pentru dezvoltarea personală’ că în toamnă va discuta cu parlamentarii şi pe marginea proiectului de lege care prevede includerea în programa de gimnaziu a trei ore de sport pe săptămână, în loc de două.

Prezent la dezbatere, fostul tenismen Ilie Năstase spune că : „Suntem singura ţară din lume în care văd minori la cerşit. Cum facem să oprim acest lucru? Nu este permis aşa ceva!”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Andrei

    miercuri, 27.07.2016 at 00:29

    Poza spune totul, a fost un teren frumos de basket si un teren frumos de fotbal care din pacate a fost desfintat de un anumit director al liceeului, pacat.
    Cine sa te lase la joaca cand te ameninta cu politia daca pasesti in curtea scolii, zici ca i furi tencuiala de pe pereti.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax