Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Elevii care au luat 10 la Evaluarea Națională și la Bacalaureat, premiați cu bani de Guvern. Ce sume au fost aprobate

Publicat

Executivul a aprobat acordarea de stimulente financiare absolvenților clasei a VIII-a care au obținut media 10 la evaluarea națională și la examenul național de bacalaureat din sesiunea din vară.

Astfel, a fost majorată valoarea stimulentelor financiare pentru elevii care au finalizat examenele naționale cu media 10 din această vară, după cum urmează:

  • 2.000 de lei pentru fiecare absolvent care a obținut media 10 la evaluarea națională de clasa a VIII-a, sesiunea 2022;
  • 5.000 de lei pentru fiecare absolvent de liceu care a obținut media 10 la examenul național de bacalaureat de anul acesta (sesiunea iunie-iulie 2022).

În anul 2022, un număr de 237 de absolvenți de clasa a VIII-a au obținut media 10 la evaluarea națională, respectiv 239 de absolvenți de liceu au obținut media 10 la examenul de bacalaureat (222 la examenul național bacalaureat și 17 la examenul de bacalaureat german).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax