Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Elevii Colegiului Militar din Alba Iulia se întorc la ore în format fizic. Accesul în afara unității le este RESTRICȚIONAT

Publicat

Elevii Colegiului Național Militar, ”Mihai Viteazul sunt singurii elevi de liceu din Alba Iulia, care de luni, 8 februarie vor începe cursurile în format fizic. Restul elevilor de liceu vor continua orele în online din cauza incidenței crescute la nivelul municipiului Alba Iulia. 

Cei 460 de elevi ai Colegiului vor sosi în cursul zilei de 7 februarie, la unitatea de învățământ.

Potrivit repzentaților instituției, aceștia nu vor avea voie să părăsească perimetrul unității de învățământ, decât dacă au urgențe.

Mai exact permisiile și învoirile sunt restricționate. Momentan, nu se știe exact dacă la întoarcerea dintr-o urgență elevii vor fi nevoiți să prezinte un test negativ pentru coronavirus.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Alba a transmis sâmbătă, 6 februarie, scenariile bazate pe incidența cazurilor de Covid, în care unitățile de învățământ din Alba încep cursurile de luni, 8 februarie.

Scenariile au fost stabilite, potrivit autorităților, pe baza incidenței comunicate de DSP Alba, în data de 5 februarie.

Vezi pe link ul de mai jos lista unităților școlare din județul Alba și scenariile de desfășurare a activității școlare în care se află fiecare dintre acestea înainte de reînceperea școlii pe 8 februarie 2021.

LISTA: OFICIAL- Cine merge la școală în Alba de luni, 8 februarie. Scenariul pentru fiecare unitate de învățământ din județ

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Adela M

    luni, 08.02.2021 at 07:47

    Asadar se poate daca SE VREA! Bravo lor!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax