Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Elevii de la Colegiul Economic ”Dionisie Pop Marțian” se pregătesc de distracţie la Balul Bobocilor. After party cu Maximilian

Publicat

elevi

Numărătoarea bobocilor a ajuns la final. Colegiul Economic ”Dionisie Pop Marțian” va închide seria Balurilor Bobocilor din acest an, vineri seară, în Casa de Cultură a Sindicatelor. Maximilian va cânta la after party și cu siguranță melodia ”Sophie” nu va lipsi din repertoriul artistului.

Un număr de 700 de invitații s-au vândut ca pâinea caldă în Colegiul Economic. Chiar dacă prețul nu a fost mic,  biletele puse în vânzare de organizatori s-au vândut foarte repede, iar unul dintre motive poate fi dat de faptul că invitatul special este unul din cei mai în vogă hip-hopp-eri din România, Maximilian.

În concurs vor intra șapte perechi, iar tema balului este surpriză. Unele surse susțin că participanții știu doar de existența a două probe, prezentare și aptitudini.

Evenimentul va avea loc vineri, de la ora 17.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor, iar after party-ul va fi în „Allegria”, unde DJ Rareș și Maximilian vor ”Sophie”-stica atmosfera.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax