Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Elevii de liceu din Alba Iulia au strâns peste 1.000 de saci de gunoi de pe malurile râului Ampoi

Publicat

La începutul acestei săptămâni, Centrul Judeţean de Voluntariat Alba, împreună cu Liceul Sportiv Alba Iulia au desfăşurat o campanie de ecologizare pe malurile râului Ampoi, pe o suprafaţă de 5 kilometri. Au participat 500 de elevi, care au strâns peste 1.000 de saci de gunoi.

Acţiunea a fost organizată cu sprijinul Consiliului Judeţean Alba, al Primăriei Alba Iulia, al STP Alba Iulia şi al „Salprest” Alba. Elevii au adunat deşeuri de pe ambele maluri ale râului Ampoi, din zona Ampoi 1 până la deversarea râului Ampoi în râul Mureş, pe o suprafaţă de aproximativ 5 km, de unde au fost colectaţi peste 1.000 de saci de gunoi. Organizatorii şi-au propus şi să sensibilizeze albaiulienii, companiile locale, ONG-urile şi factorii decizionali în legătură cu importanţa unui mediu curat pentru sănătatea oamenilor.

La această activitate au participat aproximativ 500 de elevi şi cadre didactice.

Scopul Centrului Judeţean de Voluntariat Alba este de a dezvolta voluntariatul ca modalitate de implicare a tinerilor dar şi a cetăţenilor în rezolvarea problemelor comunităţilor prin participarea activă la acţiunile acesteia, susţinerea şi promovarea capitalului uman, economic, cultural, turistic şi de mediu din judeţul Alba.

Următoarea acţiune de amploare a Centrului Judeţean de Voluntariat Alba este Săptămâna Naţională a Voluntariatului în Municipiul Alba Iulia, care se va desfăşura în perioada 14 – 20 mai 2012.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax