Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Elevii din Alba au câştigat cinci premii şi cinci menţiuni la olimpiadele naţionale de limbi moderne. Locul I la franceză, clasa a VII-a

Publicat

Loturile reprezentative ale elevilor din Alba la olimpiadele naţionale de limbi moderne s-au întors acasă cu 10 premii, din care cinci locuri “pe podium” şi cinci menţiuni.

La olimpiada naţională de limba engleză desfăşurată la Brăila, elevul Dan Paul Giura de la Colegiul Naţional „HCC” Alba Iulia a luat Premiul III la secţiunea bilingv clasele XI-XII.

De la Galaţi, unde s-a desfăşurat olimpiada naţională de limba germană, eleva Andra Opriţa, Colegiul Naţional „L. Blaga” Sebeş, clasa a X-a, nivel A2 s-a întors cu Premiul III la proba de proiect şi menţiune la proba individuală, iar eleva Elena Daciana Pintilie din clasa a XI-a, nivel B1 de la acelaşi colegiu a obţinut menţiune la proba de proiect.

La olimpiada naţională de limba franceză, desfăşurată la Târgu Mureş, eleva Iulia Andreş de la Şcoala Gimnazială Cîmpeni a obţinut Premiul I la clasa a VII-a, eleva Daniela Goia de la Colegiul Naţional „Avram Iancu” Cîmpeni a primit menţiune la clasa a IX-a normal, iar reprezentantele Colegiului Naţional „HCC” Alba Iulia, Otilia Roxana Dolgae, clasa a IX-a  bilingv, şi Georgiana Medrut, clasa a X-a bilingv au obţinut Premiul III, respectiv mentiune.

La olimpiada naţională de limba italiană, desfăşurată tot la Târgu Mureş, s-au calificat două eleve de la Colegiul Naţional „HCC” Alba Iulia, Maria Mautino, clasa a IX-a şi Anastasia Bălăucă, clasa a X-a, răsplătite cu Premiul II şi menţiune specială.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax