Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Elevii din Alba au plantat puieţi pe un hectar de teren din zona Pârâul lui Ionaş

Publicat

Cu ocazia Zilei Pădurii, reprezentanţii mai multor instituţii din judeţul Alba au desfăşurat, marţi, acţiuni de plantare de puieţi în localitatea Oarda de Sus, zona Pârâul lui Ionaş.

Au participat elevi de la Colegiul „Horea, Cloşca şi Crişan” Alba Iulia şi Colegiul Liceal Militar „Mihai Viteazu”. Au fost pregătiţi pentru a fi plantaţi aproximativ 5.000 de puieţi de salcâm, pe o suprafaţă de un hectar.

Au fost prezenţi şi prefectul Ştefan Bardan şi primarul Mircea Hava. Specialiştii silvici au stabilit ca plantarea să fie efectuată într-o zonă de păşune degradată prin ravene şi alunecări de teren. Acţiunea de plantare din acest an continuă proiectul demarat anul anul trecut, de refacere a suprafeţelor împădurite şi de reabilitare şi stabilizare a solului.

Proiectul a fost iniţiat de Direcţia Silvică a judeţului Alba, în parteneriat cu Instituţia Prefectului Judeţului Alba, Primăria Municipiului Alba Iulia şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax