Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Elevii din Alba, pasionaţi de informatică, se pot înscrie la concursul in4it-UAB 2019. Condiţii şi facilităţi

Publicat

universitate

Elevii pasionaţi de informatică se pot înscrie la a treia ediție a concursului cu premii in4it-UAB. Participanţii pot beneficia de facilităţi la admiterea la universitatea din Alba Iulia, dacă aleg specializarea Informatică.

Concursul este destinat elevilor clasele a XI-a și a XII-a din județul Alba şi este organizat de Facultatea de Științe Exacte și Inginerești din cadrul Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. 

Se va desfășura în 13 aprilie, termenul final de înscriere fiind 7 aprilie.

În cadrul concursului se vor oferi premii. De asemenea, concurenților premianți li se oferă anumite facilități la Concursul de Admitere 2018, în cazul în care vor opta pentru specializarea Informatică din cadrul Facultății de Științe Exacte și Inginerești a Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Câștigătorii premiilor, elevi de clasa a XII-a, care doresc să se înscrie la specializarea Informatică din cadrul Facultății de Ştiinţe Exacte şi Inginereşti a Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, pot opta pentru înlocuirea criteriului general de admitere în anul universitar 2018-2019, reprezentat de media la Bacalaureat, cu nota obținută la concursul in4it-UAB, cu condiția absolvirii studiilor liceale (cu diplomă de Bacalaureat obținută in anul 2019). Nota se obține prin împărțirea punctajului total la 10 (spre ex. punctajul total de 89 puncte este echivalent notei 8.9).

Concursul este organizat în parteneriat cu Consiliul Județean Alba, Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba şi Casa Corpului Didactic Alba și se adresează elevilor de clasele a XI-a și a XII-a din județul Alba, indiferent de profilul liceului sau specializarea urmată.

În plus, gazdele vin în întâmpinarea elevilor, oferindu-le în lunile următoare cursuri de pregătire în domeniul Informaticii. Cursanții nu sunt condiționați de participarea la concursul naţional in4it-UAB.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax