Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Elevii din Alba și celelalte județe ale Regiunii Centru, provocați la Crosul Europei 2024. Procedura de înscriere

Publicat

EUROPE DIRECT Regiunea Centru, susținut de Agenția pentru Dezvoltare Regională CENTRU – pornește la drum în școlile din Regiunea Centru și provoacă elevii din Regiune să alerge la cea de-a X-a ediție a Crosului Europei.

Mai mult de 1.200 de elevi și cadre didactice din 12 școli din cele șase județe din regiune sunt așteptați să participe la această activitate, transmit reprezentanții ADR.

Ca în fiecare ediție din ultimii ani, se poate participa și individual la cros, prin înscriere online, susținând același mesaj: ”E posibil!”.

Echipa EUROPE DIRECT Regiunea Centru a pregătit kituri de înscriere pentru minim 1200 alergători, elevi, cadre didactice, cetățeni.

Elevii, alături de cadrele didactice ale școlilor din Baia de Arieș, Zlatna, Feldioara, Prejmer, Barcani, Bățanii Mari, Lueta, Mădăraș, Sărmașu, Pănet, Dumbrăveni și Ocna Sibiului au fost invitați să dea curs provocării de a alerga pe o distanță de minim 1 km, pentru a sublinia mesajul acestei activități.

Pornind din județele Harghita și Sibiu, cea de-a X-a ediție a Crosului Europei în școli, debutează vineri 18 octombrie 2024.

”Avem deja din partea unităților școlare reacții de bucurie pentru că sunt implicate în aceste activități și sperăm ca și individual să participe cât mai mulți cetățeni, pentru a sublinia beneficiile protecției mediului și ale sănătății publice”, a declarat Simion Crețu, Director General ADR Centru.

Pentru cetățenii din Regiune care doresc să participe la cros,  singuri sau alături de prieteni – sunt invitați să se înscrie online, în perioada 15 octombrie -15 decembrie 2024.

Sunt minim 100 locuri disponibile pentru această activitate.

Pentru mai multe informații se poate accesa Regulamentul de participare care trebuie să fie cunoscut de toți cei ce doresc să participe, pentru a-și asuma și respecta termenii și condițiile de participare.

Formularul de înscriere online  poate fi accesat AICI.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate