Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Elevii din învățământul primar și gimnazial ar putea învăța numai dimineața. Legea a fost adoptată de deputați

Publicat

elevi

elevi-scoalaToţi elevii din învăţământul primar și gimnazial ar putea învăța numai dimineața, potrivit unei propuneri legislative. Proiectul de modificare a legii educaţiei a fost adoptat de deputaţi, care au recunoscut însă că în România nu sunt săli suficiente astfel încât toți elevii să învețe dimineața.

Deputații au scris și adoptat o lege prin care elevii din clasele primare, dar mai ales cei din gimnaziu, nu mai pot merge la școală după-amiaza. Potrivit parlamentarilor, elevii nu își potrivesc programul cu părinții și din această cauză relațiile dintre ei nu sunt bune.

Totodată, deputații au susținut că elevii, aflați la școală, nu respectă nici orele de alimentație.

Legea a fost adoptată de către deputați, însă aceștia au recunoscut că în acest moment, în școlile de la noi, nu sunt săli suficiente astfel încât toți elevii să învețe dimineața.

Legea va intra și în dezbaterea senatorilor, care vor avea votul final. Dacă va intra în vigoare, prevederea ar urma să fie aplicată din anul şcolar 2018-2019.

sursa: realitatea.net, stirileprotv.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax