Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Elevii din localitățile aflate în carantină vor putea susține examenele naționale. Anunțul ministrului Educației

Publicat

examen teza lucrare

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a anunțat, joi, că au fost demarate discuții la nivelul CNSU pentru ca elevii din zonele care vor fi în carantină când se vor susține examenele naționale să poată participa, chiar dacă vor fi impuse reguli sanitare în plus.

Sorin Cîmpeanu a declarat, joi seara, la TVR 1, că examenele naționale se vor susține față în față la datele care au fost anunțate.

„Examenele sunt programate a fi susținute la aceleași date care sunt știute de mult timp. O certitudine este că ele vor fi organizate cu prezență fizică”, a spus Cîmpeanu, despre Bacalaureat și Evaluarea Națională.

Pentru elevii din zonele care vor fi în carantină la data susținerii examenelor, sunt deja discuții pentru ca ei să poată participa.

„Avem demarate discuții la nivelul CNSU și pentru situația în care unele localități ar fi în carantină, de analiză a posibilității de a organiza în condiții de respectare a unor reguli în plus de siguranță sanitară inclusiv în acele localități să solicităm organizarea examenului naționale, știut fiind că ele sunt determinate pentru viitorul oricărui tânăr”, a mai spus ministrul Educației.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax