Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FC Unirea Alba Iulia: Elevii lui Stelian Gherman speră să înceapă cu dreptul noua stagiune

Publicat

Unirea Alba Iulia pornește, sâmbătă, la drum în noul sezon, cu un meci pe teren propriu, în compania formației CSM Râmnicu Vâlcea. Disputa se anunță a fi una aprigă, deoarece uniriștii nu au mai reușit să învingă formația „din zăvoi”, de câteva sezoane bune.

Totuși, ”alb-negrii” speră să se impună sâmbătă și să debuteze astfel cu dreptul în sezonul 2011-2012. ”Din ceea ce au anunțat cei de la Vâlcea, intenția lor este de a promova. La Alba Iulia au fost rezultate și aici sunt pretenții cel puțin la nivelul de a încerca să facem din nou performanță. Trebuie ținut cont că au fost probleme prin plecarea unor jucători de la Alba Iulia, probleme privind legitimarea unor jucători. Ne jucăm șansa noastră și, de ce nu, sperăm să câștigăm”, a declarat Stelian Gherman, antrenor principal FC Unirea Alba Iulia.

Și antrenorul-jucător Mircea Oprea este încrezător înaintea noului sezon. ”Eu sunt la un nou început. Dacă e nevoie de mine ca antrenor, răspund, ca jucător încerc să-mi fac treaba cât mai bine, sper să facem o treabă frumoasă aici. Noi suntem afectați de schimbare. Cine vine antrenor, trebuie să ne supunem si nu avem ce să facem. Asta a fost schimbarea, neașteptată, dar sperăm că a fost benefică”, a declarat Mircea Oprea.

Problemele financiare par să se rezolve

Oficialii Clubului Unirea Alba Iulia fac eforturi serioase ca jucătorii să fie la zi în ceea ce privește ratele contractuale. ”Noi sperăm până la începutul săptămânii viitoare să ajungem la zero cu totul. Avem promisiuni din partea conducerii și sper să se țină de cuvânt”, a mai spus Mircea Oprea.

Echipe probabile:

FC Unirea: Pascal- Bâlu, Bumbac, Potopea,  Giurgiu – Oară, Plenicianu, D. Militaru,  Sg. Costea – Mureșan,  M.Oprea

CSM Rm. Vâlcea: Chiriţa – Tomozei, Dandea, Bucuroaia, Kalai – Mitu, Roş­ca, Vasile, Pribac – Ene, Vlăduţi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax