Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Elevii şcolii din Hăpria au plantat puieţi de pomi fructiferi, oferiţi de localnici

Publicat

elevi

Școala Primară din Hăpria a participat la programul Plant a Tree for Peace 2013, o campanie dedicată Zilei Internaţionale a ONU pentru Pace. Elevii din Hăpria, alături de părinți și sub îndrumarea profesorilor, au plantat cinci puieți de pomi fructiferi: meri, pruni și nuci, oferiți de localnici.

„Plantarea de copaci este importantă pentru noi toţi. Mai întâi, pentru că ne aminteşte de natură şi de importanţa protejării ei. În alt doilea rând, am ales această zi a Păcii Mondiale pentru a marca pacea şi continuitatea vieţii. Cu activitatea noastră de plantare din această zi vom contribui şi vom ajuta Organizaţia Naţiunilor Unite să atingă cele opt obiective globale de dezvoltare ale mileniului”, a precizat profesor Sorina Mărginean din cadrul Școlii Primare Hăpria. Acţiunea s-a desfăşurat cu colaborare profesorilor Sorina Mărginean și Alina Batin.

Astfel, data de 21 septembrie a devenit o zi specială în creșterea responsabilității față de mediu pentru mai multe școli din întreaga lume. Într-o singură zi, mii de copaci au fost plantați pe toate continentele Terrei. Anul trecut, peste 5000 de şcoli din 132 de state de pe glob au plantat 600 000 de copaci, într-o zi. Rezultatele școlilor din întreaga lume abordează aceleaşi subiecte cu privire la mediul înconjurător şi împărtăşesc rezultatele activităţii de învăţare în comunităţile din care provin şi lumii întregii pe internet.

Nicoleta MATEIU

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax