Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Elevii Şcolii Gimnaziale „Axente Sever” din Aiud, finaliști la olimpiada de limba franceză pe internet. Peste 90 de echipe au fost înscrise în concurs

Publicat

Elevii de la Şcoala Gimnazială „Axente Sever” Aiud au participat și anul acesta la olimpiada de limba franceză pe internet, unde au reușit să ajungă până în finală și să se claseze în primele 30 echipe din lume.

Derulată în două etape, în martie-aprilie 2014, olimpiada de limba franceză pe internet a reunit, conform darelor de pe site-ul oficial, 98 de echipe francofone din Europa, Africa şi America. În Şcoala Gimnazială „Axente Sever” Aiud, această competiţie a devenit una tradiţională încă de acum şase ani. Anul acesta au participat şase echipe, din clasele a VI-a, a VII-a şi a VIII-a. După prima etapă, au rămas în concurs cinci echipe din şcoala aiudeană, clasate între locurile 17-27 din 66 de echipe promovate.

Spre marea bucurie a elevilor şi profesorului lor coordonator, Marcela Hădărig, rezultatele au fost cele mai bune din toată istoria participării la această competiţie mondială.

Marea filană din data de 23 aprilie le-a dus elevilor următoarele locuri din 56 de echipe laureate în finală:

– Locul 18: echipa clasei a VIII-a B

– Locul 20: echipa 1 a clasei a VI-a B

– Locul 22: echipa clasei a VIII-a A

– Locul 26: echipa a 2-a a clasei a VI-a B

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax