Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Elevii școlii ”Mihai Eminescu” din Alba Iulia au câștigat un concurs derulat de Inspectoratul Județean de Poliție Alba

Publicat

Un proiect derulat de reprezentanții IPJ Alba și care a urmărit creșterea singuranței elevilor s-a terminat duminică, 25 iunie. A fost un proiect în care elevii au avut de realizat mai multe activități în timpul celor patru luni. 

Cei care au câștigat proiectul sunt elevii de la Școala Mihai Eminescu din Alba Iulia. 

Echipa Școlii Gimnaziale “ Mihai Eminescu” Alba Iulia, formată din 7 elevi (Topală Tudor Cristian, Bean Andrei, Simina Alexandru, Pongraț Alexia Ioana, Dehelean Sergio Daniel, Ghioancă Luca Adrian și Tuhuț Ioan Daniel), sub coordonarea profesoarei Pleșa Simona și sprijiniți de părinții care i-au însoțit în cadrul tuturor activităților – finalizează toate etapele Proiectului SCUT Alba Iulia pe primul loc din clasament, devenind astfel echipa câștigătoare a acestui demers de conștientizare a calității vieții de elev, atât în perimetrul instituției școlare, cât și în afara acesteia, prin promovarea unor valori solide, demne de urmat.

Pe locul II s-a clasat echipa Scolii Gimnaziale Micești, coordonată de profesoara Daniela Mateica, iar pe locul III s-a situat echipa Colegiului Tehnic Apulum, coordonată de Andreia Mihalca.

Toți copiii prezenți la festivitate au fost recompensați cu premii consistente, care au fost puse la dispoziție de către administrația publică locală, iar câștigătorii primelor 3 locuri au primit și câte o bicicletă.

În perioada martie – iunie 2023, Inspectoratul de Poliție Județean Alba împreună cu Primăria Municipiului Alba Iulia, Inspectoratul Școlar Județean Alba, Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Alba și Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Alba Iulia, au derulat proiectul SCUT.

La acesta au luat parte echipe formate din câte 7 elevi și tot atâția părinți din toate unitățile de învățământ gimnazial din municipiul Alba Iulia, care au fost sprijiniți de profesori coordonatori și care, pe parcursul celor 4 luni au parcurs o serie de competiții ce au avut ca obiectiv final creșterea nivelului de pregătire în vederea adoptării unui comportament bazat pe respectarea regulilor, reducerea riscului de victimizare și optimizarea comunicării între școală, autorități și familie, în folosul siguranței tinerilor.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax