Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Elevii şi profesorii de la Colegiul Naţional Militar din Alba Iulia au participat la exercițiu ISU, de evacuare și intervenție în caz de incendiu

Publicat

DSCN1850 Un exerciţiu de evacuare și intervenție în caz de incendiu a fost organizat miercuri, de ISU Alba, la Colegiul Național Militar ,,Mihai Viteazul” din Alba Iulia. A fost prilej de instruire atât pentru elevi, cât şi pentru personalul Colegiului, în prevenirea incendiilor.

Exerciţiul s-a desfăşurat miercuri, 18 noiembrie, de la ora 15.00. Activitatea s-a desfășurat în conformitate cu Planul comun de cooperare dintre Inspectoratul pentru Situații de Urgență Alba şi Colegiul Național Militar ,,Mihai Viteazul”.

„În urma activității elevii și personalul colegiului au fost receptivi la îndrumările specialiștilor în domeniu, prezenți la această simulare, fiind un bun prilej de instruire și educare în prevenirea incendiilor”, au transmit reprezentanţii unităţii de învăţământ.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax