Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Elevii şi studenţii din Alba, cetăţeni activi în viaţa publică. Întâlnire la Consiliul Judeţean Alba pentru o colaborare mai strânsă cu tinerii din judeţ

Publicat

tineri

Membri ai Ligii Studenţilor de la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia şi reprezentanţii Consiliului Județean Alba al Elevilor s-au întâlnit, joi, cu vicepreşedinţii Consiliului Judeţean Alba, Alin Cucui şi Florin Roman, la sediul instituţiei, pentru a discuta despre modalităţi de colaborare. Pe lângă aceştia au mai participat şi responsabilii cu acțiunile dedicate tinerilor, din cadrul aparatului de specialitate al CJ Alba.

Se doreşte realizarea unui dialog și a unei colaborări instituționale, pe termen lung, cu structurile tinerilor din județul Alba. În acest mod, poate fi permisă o mai bună implicare a tinerilor în viața publică, care le va oferi şi ocazia de a-și expune ideile și de a se face auziți.

Această idee a pornit de la un raport al Adunării Regiunilor Europei (ARE) dedicat implicării tinerilor în viața democratică la nivel local. Şi județul Alba face parte din acest raport care analizează modul de interacţionare al administrațiilor regionale cu tinerii din nouă regiuni europene de pe cuprinsul a opt țări.

Acest raport oferă o serie de recomandări și bune practici privind colaborarea dintre administrațiile regionale și structurile reprezentative ale tinerilor, pentru a realiza o mai bună participare a tineilor la viața publică și o întărire a democrației la nivelul Europei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax