Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Elevul caporal Călin Hartzos, de la Colegiul Militar din Alba Iulia, mențiune de onoare la Olimpiada Națională de Matematică

Publicat

Elevul caporal Călin Hartzos, de la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia a obținut o mențiune de onoare la Olimpiada Națională de Matematică. 

”Rezultatele vin ca o recompensă pentru pregătirea constantă și în același timp reprezintă o motivație să îți dorești să progresezi, să devii tot mai bun.

Elevul caporal Călin Hartzos, clasa a X-a, și-a mai trecut în palmares un premiu național, Mențiune de onoare la Olimpiada Națională de Matematică.

Această disciplină este preferata elevului caporal la care acesta excelează în colegiul militar, pe lângă alte discipline, fie ele reale sau umane.

Sub îndrumarea doamnelor profesoare Iulia Bogdan-Todică și Anamaria Fuia, Călin continuă să își îmbogățească aptitudinile și cunoştinţele în domeniul acestei științe, care dezvoltă gândirea, logica și capacitatea de a găsi cea mai bună soluție” au transmis reprezentanții instituției de învățământ.

„După o pauză de mai bine de doi ani provocată de pandemie, am avut ocazia să particip din nou la etapa națională a olimpiadei de matematică în format fizic, cu toți elevii într-un loc.

Experiența a fost una inedită, orașul Piatra Neamț a fost o locație excelentă, iar gazdele primitoare. Proba în sine a fost dificilă, însă acest lucru era de așteptat având în vedere „nivelul de națională.

Rezultatul și mențiunea obținute sunt doar încununarea efortului depus în fiecare zi încă de la sfârșitul clasei a IX-a. Le mulțumesc doamnelor profesoare și sper că anul viitor va reprezenta un progres din toate punctele de vedere”, a spus elevul caporal Călin Hatzos.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax