Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Elevul care a produs accidentul cu trei morți, pe DN7, plâns de sute de oameni la înmormântarea de la Orăștie

Publicat

Marți a avut loc înmormântarea lui Darius Stan, tânărul care a provocat accidentul rutier de pe DN 7, în care au murit trei oameni: liceanul şi doi soţi din judeţul Alba. O mulțime impresionantă de oameni și-au luat adio de la elevul de 19 ani.

Mii de mesaje de condoleanţe, fotografii şi chiar şi o melodie de comemorare au fost publicate pe paginile de socializare pentru Darius Stan, elevul de 19 ani, din Orăştie, mort în accidentul rutier petrecut sâmbătă, pe Drumul Naţional 7, la ieşirea din Orăștie spre Sebeş. În accidentul produs după ce elevul de clasa a douăsprezecea a intrat cu maşina pe contrasens şi a izbit frontal un alt autoturism, au murit doi soţi din judeţul Alba,Miți Simion și Maria, cu vârste de 60 de ani şi 59 de ani, însă cele două victime nu au avut parte de desfăşurarea de forţe de la căpătâiul tânărului, scrie adevărul.ro.

Citește și UPDATE VIDEO-FOTO: ACCIDENT GRAV pe DN 7 între Orăștie și Sebeș. Trei oameni au DECEDAT. Mașini făcute praf

După ce luni, profesorii şi elevii Colegiului Naţional „Aurel Vlaicu” din Orăştie au participat la un careu în curtea colegiului, în care au depus flori şi candele şi au rostit discursuri în memoria lui Darius Stan, marţi, sute de oameni au venit la înmormântarea sa.

Mai multe camioane au purtat coroanele de flori aduse în număr impresionant la Casa de Cultură din municipiu, unde a fost privegheat Darius Stan, înainte de a fi înmormântat.

Cei trei au murit pe loc Sâmbătă, trei oameni au murit într-un accident rutier petrecut pe DN 7, la ieşirea din municipiul Orăştie: Darius Stan, elev în clasa a XII-a şi fiu al unui poliţist, din Orăştie, un bărbat de 60 de ani şi o femeie în vârstă de 59 de ani. Ancheta efectuată de poliţişti a arătat că tânărul de 19 ani, aflat la volanul unei Dacia Solenza, a intrat pur şi simplu cu maşina pe contrasens şi a lovit autoturismul BMW în care se aflau cei doi soţi din judeţul Alba. Nu au fost urme de frânare, iar victimele au murit pe loc, în maşinile distruse de impactul violent.

„Tânărul circula din Direcţia Orăştie spre Sebeş, pe DN 7, pe un sector de drum în aliniament, pe carosabil uscat. Din primele cercetări s-a stabilit că a pătruns pe contrasens”, informa Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

 

sursa: adevărul.ro, foto: facebook

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax