Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Elon Musk nu a ajuns în România. Mai mulți miliardari au închiriat un castel pentru o petrecere privată de Halloween

Publicat

foto: facebook.com/groups/ElonMusk

UPDATE: Elon Musk și Angelina Jolie nu au ajuns în România, la petrecerea privată organizată de Halloween la Castelul Bran. La eveniment au participat însă Peter Thiel, fondatorul PayPal, și partenerul lui, miliardarul Matt Danzeisen. 

Știrea inițială

Elon Musk, fondatorul companiei Tesla și proprietarul Twitter, pe care l-a achiziționat chiar ieri, vine în România. Cei mai cunoscuți oameni din lume vin în România pentru o petrecere fastuoasă de Halloween, care va fi găzduită la Castelul Bran. Cel mai bogat om de pe Planetă, Elon Musk, dar și actrița americană Angelina Jolie ar fi așteptați la eveniment.

Potrivit Libertatea, cel mai bogat om din lume a închiriat Castelul Bran, acolo unde va organiza o petrecere cu ștaif, la care vor lua parte miliardari și vedete de la Hollywood.

Digi24 anunță că informația nu este încă confirmată, dar dă ca sigură prezența în România a lui Peter Andreas Thiel, cofondator al sistemului de plăți PayPal, care va sărbători Halloween în România

O parte dintre invitați s-ar afla deja în România. Castelul a fost închiriat pentru noaptea de duminică spre luni, când americanii sărbătoresc Halloween-ul. Invitații vor ajunge la castel seara, pe întuneric, pentru că nu doresc să fie văzuți, a declarat sursa Libertatea.

La petrecerea privată de Halloween organizatăla Castelul Bran au fost invitați actrița Angelina Jolie, cofondatorul Google Larry Page, fondatorul PayPal Peter Thiel, fondatorul Google Sergey Brin și alți magnați prieteni cu miliardarul, numiți și de Media Flux, dar și români care sunt prieteni cu invitații lui Musk.

Mai mulți miliardari au ajuns în România vineri spre sâmbătă noaptea

O parte a grupului a ajuns în România la bordul unui privat-jet, care a aterizat pe aeroportul Otopeni azi noapte în jurul orei 03:00, ora României.

Cel mai bogat om din lume, fondatorul Tesla și Space X, multi miliardarul Thiel, fondatorul PayPal frumoasa Jolie – pentru care Musk are o mai veche pasiune – și alți super-miliardari ai planetei ar urma să petreacă, potrivit MediaFlux, sărbătoarea de Halloween la Castelul Bran, aflat în proprietatea arhiducelui Dominic von Habsburg. Alte aproximativ 40 – 50 de persoane extrem de importante se vor afla, de asemenea, la Bran în acest weekend.

Magnații americani au fost preluați de la salonul oficial al aeroportului, cu maximă discreție, de un Mercedes S și mai multe dubițe Mercedes Vito care i-au transportat la un hotel de lux din centrul Capitalei. VIDEO AICI

Prima oprire la o stână din Poiana Brașov

Prima oprire  a fost la o stână din Poiana Brașov, unde oaspeții de seamă au fost primiți cu pâine și sare. A urmat o petrecere cu foc de tabără și dansuri românești, în interiorul localului și în curtea din spate, departe de privirile curioșilor.

În timp ce se bucura de party, Elon Musk a postat, pe Twitter, un mesaj în care mărturisea că pâinea caldă și dulciurile sunt una dintre cele mai mari bucurii ale vieții.

Un român printre participanții la petrecerea lui Elon Musk

Un român se află printre cei care participă, alături de miliardarii planetei și vedete de talie mondială, la petrecerea de Halloween de la Bran.

Este vorba despre Ovidiu Toma, CEO-ul CryptoDATA, companie românească ce activează în domenii precum securitatea cibernetică, telecomunicații criptate și inteligență artificială pentru a oferi soluții IT cu ajutorul tehnologiei Blockchain.

Ovidiu Toma este proprietarul CryptoData, companie românească ce dezvoltă soluții integrate software și hardware și tehnologii de securitate informatică aplicate în diverse domenii, precum automotive și domeniul spațial.

Potrivit mediaflux.ro. Ovidiu Toma este ginerele lui Ioan Niculae, unul dintre cei mai bogați oameni din România, fiind considerat de foarte mulți oameni de business cel mai smart om din țară în domeniul crypto.

Elon Musk a preluat controlul Twitter

Elon Musk, director al Tesla şi SpaceX, a preluat joi controlul Twitter. El a finalizat achiziţionarea reţelei de socializare pentru 44 de miliarde de dolari, relatează AFP.

Musk l-a concediat imediat pe şeful Parag Agrawal şi pe alţi doi directori, directorul financiar Ned Segal şi directorul juridic Vijaya Gadde, potrivit unor surse anonime ale Washington Post, citate de Agerpres.

Twitter nu a răspuns unei solicitări din partea AFP. Elon Musk a avut termen până vineri să finalizeze achiziţionarea reţelei de socializare, în caz contrar, un proces ar fi avut loc în noiembrie.

Operaţiunea a durat de la anunţarea, la sfârşitul lunii aprilie, a unei oferte de achiziţionare pentru suma de 44 de miliarde de dolari, acceptată de Twitter.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    joi, 03.11.2022 at 20:54

    Scoateţi mă articolul ăsta, că vă faceţi de râs !!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax