Contacteaza-ne si pe
Publicitate

AIUD

VIDEO: Ema Gherasim, tânăra din Aiud de la Vocea României, nu a reușit să ajungă în LIVE-uri. Irina Rimes a făcut o altă alegere

Publicat


Ema Gherasim, tânăra din Aiud care a reușit să ajungă până în etapa ”Confruntărilor”, din sezonul 9 de la Vocea României nu a fost aleasă de Irina Rimes pentru runda de LIVE-uri a concursului de la PRO TV.

Ema a intrat la duel cu alte două concurente- Amanda Aprotosoaei și Cristina Dima, într-un trio, la care antrenorul -Irina Rimes- le-a dat să interpreteze melodia  This world din repertoriul  Selah Sue.

”Nu va pot departaja” a spus Smiley după ce triou-ul Ema- Amanda- Cristina a terminat de interpretat piesa. Brenciu a criticat-o pe Ema pentru poziția pe care pe scenă: ”Ai stat mai mult aplecată în față”. ”Momentul nu m-a rupt..a spus Chirilă- și dacă Smiley nu a reușit să va departajeze, mie mi s-a părut că Amanda a luptat mai mult”.

emanuela

Decizia Irinei Rimes a fost până la urmă cea mai importantă, iar antrenoarea celor trei tinere a ales-o pe Amanda. Ema Gherasim, vocea de înger din Aiud, nu a ajuns în LIVE-urile de  la Vocea României, dar cu siguranță vom mai auzi de ea.

Vocea României – Ema Gherasim

Emanuela are 22 de ani și crede că a moștenit talentul muzical de la părinții săi. ”Tatăl meu a fost toboșar în tinerețe și, din câte știu, și mama mea cânta.

ema

Am pierdut-o pe mama mea în urmă cu un an, a fost bolnavă de cancer. Pentru ea, fericirea cea mai mare era când cântam la biserică. Era împlinirea ei și mă încuraja foarte mult. S-ar fi bucurat să mă vadă aici”, a mărturisit, cu ochii în lacrimi, Emanuela.

Ema a terminat Facultatea de Istorie și este căsătorită de un an de zile cu un tehnician dentar.

De la 10 ani, tânara cântă în biserică. Familie ei este penticostală, dar spune că părinții nu au fost niciodată stricți cât privește libertatea ei. Au lăsat-o tot timpul să aleagă ce vrea ea.

ema

Vocea României este prima emisiune la care a participat, iar pentru a nu lăsa emoțiile să o copleșească, are o metodă: închide ochii și își imaginează că este acasă, în camera ei, și că nu o ascultă nimeni.

surse foto: capturi Vocea României/ PROTV


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

SFÂNTUL NICOLAE: De ce Moșul apare pe un cal alb. Semnificații ale sărbătorii din 6 decembrie

Publicat

Se spune că Moș Nicolae vine pe un cal alb, iar Moș Crăciun într-o sanie trasă de reni. Cunoscut și sub numele de Sân-Nicoară, despre Sfântul Nicolae se spune că păzește soarele care încearcă să se strecoare pe lângă el, pentru a ajunge la tărâmurile de miazănoapte, unde va lăsa lumea fără căldură și lumină. […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO-VIDEO: INCENDIU la Vințu de Jos. Acoperișul unei case, mistuit de flăcări

Publicat

Un incendiu a izbucnit joi seara, în jurul orei 21:35, la acoperișul unei case aflate în localitatea Vințu de Jos. Potrivit ISU Alba, Garda de Intervenție Sebeș în cooperare cu SVSU Vințu de intervin pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei case în localitatea Vințu de Jos. UPDATE, ora 22:25 – Potrivit […]

Citește mai departe
Publicitate

AIUD

FOTO: Gala performerilor, la Aiud. Elevii olimpici și profesorii pregătitori, premiați de autoritatea locală. LISTA

Publicat

Excelența în educație a fost apreciată și recompensată joi, în cadrul Galei Performerilor, la Aiud. Elevii unităților de învățământ din municipiu care au obținut rezultate excepționale la olimpiadele școlare naționale și internaționale dar și profesorii care i-au pregătit au fost recompensați de autoritatea publică locală. Potrivit reprezentanților Primăriei Aiud, recompensa financiară s-a acordat conform HCL […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: INCENDIU la Alba Iulia. Un autoturism a luat foc, pe strada Arnsberg

Publicat

Un incendiu a izbucnit joi seara la compartimentul motor al unui autoturism aflat pe o stradă din municipiul Alba Iulia. Potrivit ISU Alba, Detașamentul de Pompieri Alba Iulia intervine pentru lichidarea unui incendiu aparut la compartimentul motor al unui autoturism în municipiul Alba Iulia pe strada Arnsberg. Pompierii intervin cu o autospecială de stingere cu […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate