Connect with us
Publicitate

AIUD

VIDEO: Ema Gherasim, tânăra din Aiud de la Vocea României, nu a reușit să ajungă în LIVE-uri. Irina Rimes a făcut o altă alegere

Publicat

Ema Gherasim, tânăra din Aiud care a reușit să ajungă până în etapa ”Confruntărilor”, din sezonul 9 de la Vocea României nu a fost aleasă de Irina Rimes pentru runda de LIVE-uri a concursului de la PRO TV.

Ema a intrat la duel cu alte două concurente- Amanda Aprotosoaei și Cristina Dima, într-un trio, la care antrenorul -Irina Rimes- le-a dat să interpreteze melodia  This world din repertoriul  Selah Sue.

”Nu va pot departaja” a spus Smiley după ce triou-ul Ema- Amanda- Cristina a terminat de interpretat piesa. Brenciu a criticat-o pe Ema pentru poziția pe care pe scenă: ”Ai stat mai mult aplecată în față”. ”Momentul nu m-a rupt..a spus Chirilă- și dacă Smiley nu a reușit să va departajeze, mie mi s-a părut că Amanda a luptat mai mult”.

emanuela

Decizia Irinei Rimes a fost până la urmă cea mai importantă, iar antrenoarea celor trei tinere a ales-o pe Amanda. Ema Gherasim, vocea de înger din Aiud, nu a ajuns în LIVE-urile de  la Vocea României, dar cu siguranță vom mai auzi de ea.

Vocea României – Ema Gherasim

Emanuela are 22 de ani și crede că a moștenit talentul muzical de la părinții săi. ”Tatăl meu a fost toboșar în tinerețe și, din câte știu, și mama mea cânta.

ema

Am pierdut-o pe mama mea în urmă cu un an, a fost bolnavă de cancer. Pentru ea, fericirea cea mai mare era când cântam la biserică. Era împlinirea ei și mă încuraja foarte mult. S-ar fi bucurat să mă vadă aici”, a mărturisit, cu ochii în lacrimi, Emanuela.

Ema a terminat Facultatea de Istorie și este căsătorită de un an de zile cu un tehnician dentar.

De la 10 ani, tânara cântă în biserică. Familie ei este penticostală, dar spune că părinții nu au fost niciodată stricți cât privește libertatea ei. Au lăsat-o tot timpul să aleagă ce vrea ea.

ema

Vocea României este prima emisiune la care a participat, iar pentru a nu lăsa emoțiile să o copleșească, are o metodă: închide ochii și își imaginează că este acasă, în camera ei, și că nu o ascultă nimeni.

surse foto: capturi Vocea României/ PROTV

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax