Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Emanuel Cordea, fundaș al CSM Unirea Alba Iulia, joacă pentru Naționala de Fotbal a României Under-19

Publicat

Fundașul CSM Unirea Alba Iulia, Emanuel Cordea îmbracă tricoul Naționalei de Fotbal a României Under 19. Este primul jucător al echipei de fotbal din Alba Iulia care a fost chemat la un lot național, după ce echipa a fost preluată de CSM Unirea Alba Iulia. 

Fundașul Emanuel Codrea (născut în anul 2004), component al grupării CSM Unirea Alba Iulia (Liga a 3-a, Seria a 9-a), a debutat la reprezentativa României Under 19, pregătită de fostul antrenor unirist Alexandru Pelici.

De altfel, apărătorul este primul jucător al formației albaiuliene convocat la loturile naționale după ce echipa a fost preluată de CSM Unirea Alba Iulia. Acțiunea „tricolorilor” a avut loc pe parcursul a trei zile, la Buftea, prilej cu care s-au disputat și două jocuri de verificare.

Marți, cu Unirea Constanța, scor 0-2, la Clinceni (a evoluat în ultimele 20 de minute ca fundaș stânga) și, miercuri, cu Progresul Spartac (la Buftea, scor 2-4, a început titular, evoluând atât fundaș central cât și apărător lateral, până în minutul 75, timp în care a reușit și o pasă de gol).

România Under 19 este calificată la Turul de Elită pentru Campionatul European din 2023, după ce a trecut de Letonia, Lituania și Austria în grupa preliminară.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax