Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Emanuel Leahu, absolvent al Colegiului Militar din Alba Iulia, primul intrat la un program al Academiei Tehnice din București

Publicat

Un absolvent al Colegiului Militar din Alba Iulia, Emanuel Leahu, a fost admis primul la Academia Tehnică Militară „Ferdinand I” București, la programul de studii Construcții și fortificații, cu media 9,42.

Reușita acestuia a fost comunicată de reprezentații instituției de învățământ.

Emanuel a precizat că performanța sa este un rezultat normal deoarece a depus multă muncă pentru o ajunge unde își dorește.

”Succesul nu este o surpriză pentru cei ambițioși, puternici și motivați. Serios și concentrat pe dorința de a-și realiza obiectivele, Emanuel și-a canalizat timp și efort către acestea, iar rezultatele nu au întârziat să apară.

Emanuel spune că performanța obținută a fost un rezultat așteptat și firesc, având în vedere munca depusă pe tot parcursul liceului, iar îndrumarea și susținerea cadrelor didactice și militare au avut un rol semnificativ în formarea sa educațională.

Reușita de care se bucură acum îl motivează să obţină rezultate la fel de bune și pe parcursul studenției.

„Această performanță reprezintă o încununare a muncii depuse în cei patru ani petrecuți în colegiul militar, în special pentru ultimul în care mi-am concentrat eforturile asupra materiilor de examen.

Doresc să mulțumesc profesorilor care m-au îndrumat și au fost alături de mine în pregătirea celor două examene, cel de bacalaureat și de admitere în academiile militare, dar și colegilor alături de care am trecut prin multe momente frumoase pe toată durata liceului.

În continuare, îmi doresc să am rezultate la fel de frumoase și pe parcursul academiei”, a spus Emanuel”, au transmis reprezentații Colegiului Militar din Alba Iulia pe pagina oficială de Facebook a instituției.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax