Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Emil Boc: Investiții de 5 miliarde de euro, la Cluj-Napoca. Orașul va avea cea mai prosperă economie din istorie

Publicat

Municipiul Cluj – Napoca derulează investiții care depășesc 5 miliarde de euro, anunță primarul Emil Boc.

„Clujul va avea, în perioada următoare, cea mai prosperă eră economică din întreaga lui istorie. Această infuzie de cinci miliarde de euro va schimba în următorii ani Clujul” a spus Boc, conform Agenției de presă Rador, care citează Radio Cluj. .

Cele mai importante proiecte susținute de Uniunea Europeană în Cluj-Napoca sunt construcția metroului, o investiție de două miliarde de euro și Centura Metropolitană, pentru care municipiul va primi 1,1 miliarde de euro.

De asemenea, 800 de milioane va primi Spitalul Județean.

Primarul Emil Boc se declară mulțumit de banii primiți, în condițiile în care trebuie finanțate proiecte și în alte zone ale țării:

”Trebuie să te uiți și la ce resurse are această țară. Numai la Cluj-Napoca sunt proiecte de cinci miliarde de euro. Cinci miliarde de euro!

Când a fost președintele Comisiei de Coeziune a Parlamentului European și a auzit că avem proiecte de patru miliarde de euro, că erau fără Spitalul Regional de Urgență, a spus că e mai mult decât primesc Malta sau Cipru de la Uniunea Europeană. Și noi avem atât doar pentru un oraș, nu pentru un județ”, a spus Emil Boc.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Giutgiu

    joi, 17.08.2023 at 13:52

    povestire lui emilut

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax