Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Emil Boc: „Legea privind interzicerea etnobotanicelor se află în faza finală, în Parlament”

Publicat

Aflat în vizită la Alba Iulia, premierul Emil Boc a avut ocazia să discute cu prefecţii şi subprefecţii din ţară referitor la problemele pe care aceştia le consideră stringente şi care ar necesita soluţionare imediată. Una dintre propunerile primite de premier este legată de consumul de substanţe etnobotanice. Emil Boc a declarat că legea de combatere a etnobotanicelor reprezintă într-adevăr o urgenţă, dar că „din fericire pentru sănătatea copiilor noştri”, se află în faza finală în Parlament.

„Am primit solicitarea prefecţilor, de adoptare cât mai repede cu putinţă a legii care combate etnobotanicele. Din nefericire, acest fenomen este în continuare în plină desfăşurare şi va fi una dintre urgenţele sesiunii din această toamnă, pentru ca această lege să fie adoptată după modelul polonez, pentru a pune sub control consumul de etnobotanice, pentru sănătatea copiilor noştri, pentru sănătatea familiilor noastre şi pentru bunăstarea acestei societăţi”, a declarat Emil Boc.

Legea poloneză, care va adaptată şi în România prevede că orice produs cu efect psihotrop şi neasimilat drogurilor este catalogat automat drept „substitut” şi prin urmare, interzis.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax