Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Emil Boc: Prioritate pentru tronsonul Sebeş al autostrăzii Orăştie-Sibiu

Publicat

Premierul Emil Boc a declarat, sâmbătă, la Alba Iulia, că a solicitat prioritate pentru licitaţia la tronsonul Sebeş al autostrăzii Orăştie – Sibiu (82 km), de la Ministerul Transporturilor. Acest lucru ar însemna că lucrările pentru execuţia acesteia ar fi urgentate şi, implicit, ar fi rezolvată problema decongestionării traficului din zona Sebeş. Premierul a precizat că se află în licitaţie tot Coridorul IV, de la Nădlac la Constanţa, inclusiv zona Sebeş.

Reamintim că subiectul a fost şi unul politic, la nivel local, în momentul în care primarul din Sebeş, Mugurel Sârbu, a ales să iniţieze construcţia unei centuri ocolitoare a oraşului, prin proiect de consiliu local. La momentul mediatizării ideii de construire a centurii pe bani din buget local, deputatul PD-L, Clement Negruţ, a criticat vehement iniţiativa primarului Mugurel Sârbu, declarând că ar fi de preferat varianta construcţiei acestui tronson pe bani europeni şi nu din buget local, evaluând costul lucrării la 13 milioane de euro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax