Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Emil Boc a plecat învins de la Alba Iulia. Mircea Hava nu s-a lăsat convins să renunțe la susținerea lui Blaga

Publicat

Vizita premierului Emil Boc şi a delegaţiei PDL de la centru, la Alba Iulia s-a încheiat sâmbătă dimineaţă, cu o scurtă plimbare pe şantierul de pe strada Mihai Viteazul din Cetate. În ciuda faptului că edilii democrat-liberali au avut programat un tur al Traseului Celor Trei Fortificaţii, acesta a fost anulat, din cauza faptului că Emil Boc se grăbea să ajungă la Deva, unde va avea o întâlnire similară.

Primarul Mircea Hava şi prefectul Ştefan Bardan au prezentat premierului stadiul lucrărilor din Cetate, accentuând în permanenţă necesitatea finalizării acestora. Emil Boc s-a arătat încântat de restaurările de la Alba Iulia şi a asigurat că autorităţile locale vor avea în continuare tot sprijinul necesar: „Deviza noastră este fapte şi nu vorbe şi cred că este cea mai importantă moştenire pe care o lăsăm urmaşilor noştri, să cunoască istoria, tradiţiile, să fie mândri că avem un asemenea trecut istoric cu care ne putem pregăti şi viitorul. Oricum, vreau să îl felicit pe domnul primar, acestea sunt fapte şi nu vorbe. Văd că aici se lucrează şi sâmbăta şi asta înseamnă să ai performanţă şi pentru ceea ce înseamnă fonduri europene şi istoria acestui popor, iar eu sunt mândru să văd acest lucru”.

Întrebat dacă este de părere că a reuşit să convingă Organizaţia PDL Alba să susţină moţiunea, Emil Boc a declarat că singura certitudine o va avea atunci „când va merge omul să pună biletul în urnă”. Despre declarata susţinere a primarului Mircea Hava faţă de contracandidatul său la funcţia de preşedinte PDL Alba, Vasile Blaga, premierul s-a rezumat doar să sublinieze: „Pe domnul primar îl respect, pentru că este unul dintre cei mai performanţi preşedinţi de organizaţie”.

Mircea Hava, fidel moţiunii lui Blaga: „Nu o să dau cu capul de grindă”

Despre întâlnirea ce a avut loc vineri seară, între membrii Organizaţiei PDL Alba şi delegaţiei de la centru, primarul Mircea Hava nu a avut de spus decât cuvinte de laudă. Acesta a precizat faptul că totul a decurs extraordinar şi că nimeni nu a încercat să îl convingă de nimic, dar că va rămâne fidel moţiunii lui Blaga, chiar dacă asta înseamnă să „dea cu capul de grindă”. „Am spus şi mă repet, eu am semnat un lucru şi mă duc în continuare. Cum o să spună cineva, chiar dacă dau cu capul de grindă? Nu o să dau cu capul”, a explicat Mircea Hava.

În opinia primarului Alba Iuliei, moţiunea lui Vasile Blaga reprezintă un start, iar de acest lucru este nevoie în prezent, în PDL. Neoficial, Mircea Hava a informat jurnaliştii că nu este omul care să se lase chiar aşa de uşor convins.

[media id=318 width=320 height=240]

[media id=319 width=320 height=240]

[media id=320 width=320 height=240]

Elena Udrea: „Mulţumesc pentru noaptea la Castel”

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea nu a onorat cu prezenţa, programul oficialităţilor, sâmbătă dimineaţă, deşi a rămas peste noapte la Alba Iulia. Aceasta şi-a făcut apariţia abia la urcarea în microbuzul care urma să îi transporte la Deva şi a profitat de cele câteva minute, pentru a mulţumi primarului pentru găduire:”Mulţumesc pentru noaptea la Castel. A fost incredibil”. Menţionăm că ministrul a fost oaspetele de onoare al Hotelului Medieval, ultima investiţie, încă neinaugurată, în numele firmei „Grup Corint”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax