Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Emil Boc: Un nou proiect de lege a sănătăţii va fi discutat în coaliţie

Publicat

Un nou proiect de lege a sănătăţii va fi discutat, luni, în coaliţia de guvernământ, care să nu cuprindă desfiinţarea SMURD sau privatizarea sistemului medical de urgenţă. Anunţul a fost făcut de premierul Emil Boc.

În opinia acestuia, reforma în sănătate este necesară, iar modalitatea în care aceasta va fi realizată va include parteneriatul cu forţele politice şi cu societatea civilă. Acesta a mai precizat, potrivit mediafax.ro, că „soarta Guvernului trebuie decisă în Parlament”, iar stabilitatea în perioada de criză este foarte importantă.

Emil Boc susţine că dialogul este singura soluţie de rezolvare a nemulţumirilor, nu „să aruncăm cărămizi în dreapta şi în stânga, care pot pune în pericol viaţa”. Acesta a recunoscut că măsurile adoptate de Guvern în perioada de criză nu au fost populare, însă a subliniat că acestea au fost necesare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax