Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Emoţie de mai”: Creaţii de artă ale liceenilor din Alba, expuse la Galeriile de Artă

Publicat

La Galeriile de Artă ale Uniunii Artiştilor Plastici Alba Iulia va avea loc vernisajul Concursului de creaţie cu tema „Emoţie de mai”, vineri,  începând cu ora 18.00.

Este un proiect realizat de echipa „Flow”, formată din elevi ai Colegiului Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan” Alba Iulia şi finanţat de Fundaţia Comunitară Alba, prin programul YouthBank, cu suma de 1.825 lei.  Concursul s-a adresat elevilor de gimnaziu şi liceu din Alba Iulia, care au fost provocaţi să îşi etaleze talentul în diferite domenii: design vestimentar, desen, pictură, graffiti pe hârtie şi creaţie literară, toate rezervate temei „emoţie de mai”. Proiectul doreşte încurajarea şi promovarea tinerilor scriitori şi artişti să îşi manifeste liber talentul, fiind apoi răsplătiţi pentru creativitatea şi munca lor.

Potrivit organzatorilor, era necesară o şansă de afirmare, pentru că altfel tinerii creatori vor trece neobservaţi, iar acest proiect a vrut să trezească, o dată în plus, interesul pentru artă.

Fundaţia Comunitară Alba a ales să finanţeze acest proiect din Fondul YouthBank pentru faptul că a fost gândit şi pus în aplicare de o echipă de liceeni care îşi doresc să pună în valoare tinerii din comunitate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax