Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Emoție și voie bună la festivitatea de absolvire a clasei a XII-a de la Liceul Tehnologic „Alexandru Domșa” din Alba Iulia

Publicat

Cei 29 de absolvenți ai clasei a XII-a de la Liceul Tehnologic „Alexandru Domșa” din Alba Iulia au participat marți, 30 mai, la festivitatea de absolvire organizată la liceu.

Elevii clasei a XII-a de la Liceul Tehnologic „Alexandru Domșa” din Alba Iulia au avut parte de o festivitate de absolvire plină de emoție, prin care au marcat încheierea ciclului de învățământ preuniversitar.

Într-o atmosferă de sărbătoare, îmbrăcați în pelerine negre, cu eșarfe și tocă pe cap, absolvenții au ținut discursuri în fața celor care s-au adunat pentru a le fi alături în acest moment special.

Aceștia au predat „cheia liceului” colegilor din clasa a XI-a, care le-au urat mult succes la examenul de Bacalaureat absolvenților.

„Am avut o festivitate de absolvire frumoasă, cu o puternică încărcătură emoțională. Absolvenților noștri le dormi cât mai mult succes în viața de adulți care le bate la ușă!”, a declarat directoarea Liceului Tehnologic „Alexandru Domșa” din Alba Iulia, Caren Sânc, pentru alba24.

Deși aflați în plină grevă, profesorii Liceului Tehnologic „Alexandru Domșa” din Alba Iulia au ținut să le fie aproape elevilor pe care i-au pregătit în ultimii 4 ani.

Diriginta clasei de absolvenți a avut parte de o surpriză, elevii împodobindu-i mașina cu panglici și baloane colorate. De asemenea, aceștia au desenat și câteva inimioare pe capota mașinii, în semn de afecțiune față de diriginta lor.

Bineînțeles, tot elevii au curățat ulterior autovehiculul.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Jean

    marți, 30.05.2023 at 23:08

    Adica au absolvit doar o clasa? F tare!!! Cum sa finantezi din bani publici un asemenea liceu?? Ăsta trebuia sa fie scoala profesionala, pe vremea mea era Liceul nr 3 de constructii si daca absolveai doar tteapta intai aveai o meserie cum ar fi dulghert, faiantor, instalator etc… care azi sunt f cautate… Asta sa vada cei care protesteaza azi si cer majorari salariale…. vand iluzii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax