Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Empoli achită prima tranșă pentru Himcinschi Junior. Dăscălescu: „Vin 40.000 de euro în două zile”

Publicat

Unirea Alba Iulia intră, joi, în a doua lună restantă, iar salariile continuă să întârzie. Totuși, o veste pozitivă a sosit miercuri din Italia, mai exact șefii lui Empoli vor achita în două zile 40.000 de euro Clubului „Unirea” Alba Iulia.

Banii vor fi folosiți la achitarea unui salariu restant și la plata către Ivan, Câmpeanu și Spătaru. ”Vor veni în două zile banii de la Empoli, vom achita o parte din salarii”, a declarat Mihai Dăscălescu, președintele executiv al Unirii Alba Iulia. Acesta a spus că tot miercuri se vor edifica asupra lotului, în ceea ce privește despărțirile.

Cel mai probabil, ”alb-negrii” se vor despărți de Toderaș, Bucurică (final de contract), Tănasă,  Militaru, iar lista ar mai putea continua.

Site-ul Unirii, oprit pentru neplată

Clubul albaiulian începe să semene tot mai mult cu unul din ligile inferioare. Site-ul oficial al clubului a fost suspendat, cel mai probabil pentru neplată.

Așadar, suporterii clubului nu vor mai putea vota online sau afla noutăți despre echipa favorită.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax