Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Eparhia Ortodoxă de Alba Iulia a oferit 150 de tablete copiilor cu posibilități reduse, dar buni la învățătură

Publicat

Eparhia Ortodoxă de Alba Iulia a achiziționat 150 de tablete care au fost oferite elevilor cu posibilități materiale reduse, spre a le utiliza în vederea finalizării cursurilor și susținerii examenelor care vor fi derulate în mediul online, în contextul pandemiei cu noul coronavirus, a anunțat biroul de presă al Arhiepiscopiei.

În protopopiatul Alba Iulia, au fost oferite 45 de tablete pentru elevi ai Școlii Gimnaziale din Meteș, ai Școlii Gimnaziale „Decebal” din Cricău și ai Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu” din Ighiu.

De asemenea, la inițiativa cadrelor didactice, cinci dispozitive electronice similare au fost dăruite elevilor Colegiului Național „Titu Maiorescu” din Aiud.

În protopopiatul Blaj, au fost oferite cinci tablete, respectiv trei la Liceul Teoretic din Teiuș și două la Școala Generală din Roșia de Secaș, elevii fiind identificați de către preoții parohi.

De asemenea, în protopopiatul Câmpeni, au fost distribuite 12 tablete unor elevi defavorizați din localitățile Dealu Capsei, Bucium-Șasa, Mogoș, Trifești, Burzonești-Lazuri, Lunca Arieșului, Peleș, Vidra.

În protopopiatul Sebeș, au primit tablete 15 elevi de la următoarele unități de învățământ: Școala Gimnazială nr. 3 din Cugir, Școala Gimnazială din Vinerea, Școala Gimnazială din Vințu de Jos, Școala Gimnazială din Pianu de Sus, Școala Gimnazială din Răchita, Școala Gimnazială din Drașov, Școala Gimnazială din Doștat, Liceul cu Program Sportiv „Florin Fleșeriu” din Sebeș și Școala Gimnazială „Mihail Kogălniceanu” din Sebeș.

Dispozitivele au fost oferite elevilor care au obținut rezultate bune la învățătură și purtare, la sugestia cadrelor didactice.

O acțiune similară a avut loc și în protopopiatul Târgu Mureș.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate