Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Epidemia de RUJEOLĂ: 28 de cazuri noi în ţară de la începutul anului şi încă un deces. Situaţia din Alba

Publicat

Numărul total de cazuri confirmate cu rujeolă în România, raportate până în 5 ianuarie, a ajuns la 10.307, în creştere cu 28. În total, 37 de oameni şi-au pierdut viaţa din cauza acestei boli. Al 38-lea deces posibil cauzat de rujeolă se află în curs de investigare, pentru confirmare.

Este vorba despre un băiat în vârstă de 2 ani, nevaccinat, din judeţul Suceava.

În judeţul Alba nu au mai fost raportate îmbolnăviri noi, de trei luni.

Potrivit celor mai recente date ale Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT), în săptămâna 1 – 5 ianuarie 2018 au fost raportate încă 28 de cazuri nou confirmate în 7 judeţe şi în municipiul Bucureşti.

Judeţ / Nr. cazuri confirmate rujeolă raportate în săptămâna 1 – 5 ianuarie

Prahova: 6

Brăila: 5

Bucureşti: 5

Călăraşi: 4

Constanţa: 3

Ialomiţa: 3

Dâmboviţa: 1

Olt: 1

Majoritatea îmbolnăvirilor cu rujeolă, sunt la categoria de vârstă 1-4 ani.

Rujeola (pojarul) este o boală infecţioasă care adesea duce la complicaţii. Din patru persoane care fac rujeolă, una are nevoie de spitalizare, iar pentru 1 din 1.000 de bolnavi de rujeolă boala este mortală. Vaccinul împotriva rujeolei (pojarului) protejează copiii împotriva acestei boli. În România, 9 din 10 părinţi îşi vaccinează copiii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. altVasile

    luni, 08.01.2018 at 09:36

    Legea vaccinării obligatorii. Strategia hienelor:

    1. Manipulezi frica. Pui turma pe fugă.
    2. Devide et impera (devide și cucerește). Separi o pereche de turmă.
    3. Finalul. Separi vițelul de bivoliță.
    4. Servești masa – cărniță fragedă de vițel! Vițelușul singur-singurel – despărțit de turmă, despărțit de mama lui – nu are nicio șansă în fața colților setoși de sânge ai hienelor.

    Nu exact aceeași strategie se urmărește și în cazul mega-escrocheriei numite ”legea vaccinării obigatorii”?

    Se caută, pe orice cale posibilă (discriminare, incitare la ură, manipularea sentimentelor de frică, amenzi cocoșante, confiscarea copiilor de către Barnavernetul românesc, hărțuirea părinților în comisiile de vănătoare a vrăjitoarelor, așa numitele comisii județene de vaccinare), să se despartă copiii de părinții lor iubitori.

    PENTRU PĂRINȚI: amenzi cocoșante, incitare la ură, minciuni și distorsiuni sfruntate, înfierare cu mânie proletară, persecuții, discriminare, confiscarea copiilor de către Barnavernetul românesc, ani grei de închisoare (cum nici măcar unui vioalator înrăit nu i-ai da).

    PENTRU COMPANIILE FARMACEUTICE STRĂINE: marea ”responsabilitate” de a colecta, an de an, profituri nesimțite în conturile lor din ce în ce mai umflate. Oricât de prost nu s-ar dovedi vaccinul lor (că a generat mii de cancere peste ani, că a dat naștere la un nou val de boli autoimune, etc) – nu contează – RESPONSABILITATEA producătorilor este practic ZERO.

    Cum s-ar spune: pentru sclavii români Ciumă, pentru stăpânii străini Mumă! Trăiască ”democrația” mioritică, pardon… am vrut să spun… piară demoNOcrația împreună cu toți trădătorii a căror mână va îndrăzni să voteze legea vaccinării obligatorii – o lege de esență fascistă care aruncă România cu zeci de ani în urmă în tenebrele totalitarismului odios!!!

  2. altVasile

    luni, 08.01.2018 at 09:36

    ”Mita in domeniul Sanatatii ajunge la 20%, in IT la 10% si in infrastructura intre 2% si 5%, sustine procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi.”

    Mită în Sănătate? 20%?! Legea vaccinării obligatorii PUTE, precum un hoit intrat demult în putrefacție, a promovare flagrantă – fără perdea, fără niciun pic rușine, cu insultarea grava a inteligenții tuturor românilor care (mai) gândesc în această țară – de INTERESE FINANCIARE corporatiste de o magnitudine greu de bănuit.

    Întrebarea care mă frământă este aceasta: ”S-a menținut tot procentul de 20% sau, avându-se în vedere anvergura afacerii, s-a negociat un procent mai mare de data aceasta? PE CÂȚI ARGINȚI SUNT VÂNDUȚI COPIII NOȘTRI STRĂINILOR? Ne spune cineva?!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax