Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

Escroc de pe internet cu tupeu, iertat de magistrații din Câmpeni. Cum și-a bătut joc de un bărbat căruia i-a vândut o drujbă

Publicat

Un bărbat din Câmpeni a fost victima unui escroc, când a vrut să cumpere o drujbă. Magistrații din Câmpeni au decis că fapta escrocului nu este una foarte gravă și au hotărât să închidă cazul. 

Bărbatul păgubit și-a recuperat banii, însă a vrut ca cel care l-a înșelat, să fie tras la răspundere. 

În data de 9 aprilie 2024, judecătorii din Câmpeni au decis să închidă dosarul de urmărire penală.

În linii mari, bărbatul din Câmpeni în 27 octombrie 2023 a cumpărat o drujbă de pe internet, de la o persoană din Dolj. Pe drujbă a plătit 300 de lei, dar când a primit coletul a avut parte de o surpiză neplăcută.

Cum și-a bătut joc de bărbatul din Câmpeni

”La momentul când persoana vătămată a primit coletul acesta a constatat că în interior se afla o drujbă uzată marca DAC 401S din care curgea ulei și pe care nu a reușit să o pornească niciodată, au notat magistrații.

Când l-a sunat pe bărbat pentru a-l întreba de ce i-a trimis o drujbă defectă, acesta i-a spus: ” Cei mă boșorogule, chiar ai vrut să tai lemne cu ea?”,se mai arată motivarea instanței.

Păgubitul a mers la poliție, iar oamenii legii i-au făcut vânzătorului un dosar penal.

În data de 28 decembrie 2023, vânzătorul a trimis cei 300 de lei înapoi păgubitului. Însă, bărbatul nu a vrut să se împace cu acesta.

Iertat de magistrații din Câmpeni

Magistrații au considerat că bărbatul nu trebuie tras la răspundere pentru înșelăciune deoarece a dat banii înapoi. De asemeea au precizat că nu are antecedente penale și că ar costa prea mult continuarea anchetei.

Drept urmare judecătorii au admis propunerea procurorilor și au închis dosarul penal. În acest fel, escrocul de pe internet a fost iertat de oamenii legii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax