Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Escroci prinși în trafic la Ighiu după ce le-au vândut unor femei bijuterii din aur fals

Publicat

bijuterii aur

Doi bărbați din Ialomița și Ilfov care au înșelat două femei din Scărișoara cu bijuterii din aur fals au fost prinși în trafic de polițiști, la Ighiu. Prejudiciul a fost recuperat și restituit păgubitelor.

Polițiștii din Câmpeni au fost sesizați marți, de către o femeie din comuna Scărișoara, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe marginea drumului, a fost abordată de către un bărbat care i-a oferit, spre vânzare, la un preț avantajos, un inel despre care a spus că e din aur. Femeia a plătit pe bijuterie, suma de 300 de lei, iar ulterior s-a dus la un bijutier care i-a confirmat faptul că inelul nu este dintr-un metal prețios, potrivit IPJ Alba.

Altă femeie, tot din Scărișoara, a cumpărat cu 100 de lei un inel similar, despre care credea că este din aur.

Polițiștii au demarat activitățile de cercetare, iar, cu ajutorul colegilor din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au reușit să identifice și să oprească, în trafic, pe raza comunei Ighiu, autoturismul cu care se deplasau persoanele bănuite de săvârșirea faptelor de înșelăciune.

Este vorba de doi bărbați de 26 și 28 de ani, din județele Ialomița și Ilfov, care și-au recunoscut faptele și care au restituit păgubitelor prejudiciile.

Poliţiştii atrag atenţia cetăţenilor să nu accepte „oferte” de acest gen, care se bazează pe naivitatea potenţialelor victime şi ascund intenţii infracţionale evidente. 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax