Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Este mutarea ta fără etnobotanice”, o campanie adresată tinerilor. Acţiunea de informare se desfăşoară în taberele din Alba

Publicat

tineri

În perioada iulie – septembrie 2011, se desfăşoară campania de prevenire a consumului de substanţe noi cu proprietăţi psihoactive, denumită „Absentul”. Campania este organizată de Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Alba, în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Alba şi Asociaţia „Pro Tinereţe” Alba Iulia.

Acţiunea este dedicată adolescenţilor şi tinerilor cu vârste cuprinse între 15 şi 24 ani, dar şi populaţiei generale, sub sloganul „Este mutarea ta fără etnobotanice”. Campania se adresează tinerilor prezenţi în Centrul de Agrement Arieşeni, Centrul de Agrement Poiana Vadului, Centrul de Agrement Roica, Centrul Internaţional de Tineret de la Cetea și  Tabăra de la Strungari.

Obiectivul campaniei îl reprezintă sensibilizarea şi conştientizarea adolescenţilor şi tinerilor cu vârste între 15 şi 24 de ani, dar şi al comunităţii cu privire la riscurile consumului de substanţe noi cu proprietăţi psihoactive. Specialiştii Centrului de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog  Alba vor oferi tinerilor participanţi un set de informaţii şi cunoştinţe despre problematica consumului de etnobotanice. În cadrul acestor tabere  se vor desfăşura activităţi recreativ-sportive şi educativ-creative. De asemenea, vor fi organizate dezbateri ce vor sublinia importanţa familiei, precum şi riscul pe care anturajul îl are în apariţia comportamentului adictiv.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax