Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Dumitrel despre verificarea și actualizarea listelor electorale: „Este o pierdere de timp ce se va face de aici încolo”

Publicat

dumitrel

„Este o pierdere de timp ce se va face de aici încolo” este părerea președintelui CJ Alba vizavi de verificarea și actualizarea listelor electorale permanente. Ion Dumitrel susține că, personal, s-a interesat la nivelul județului Alba de modul în care se verifică aceste liste și a cerut informații de la instituțiile abilitate. Concluzia a fost că, cel puțin în Alba, acest îndelung procedeu de verificare nu ar avea cum să schimbe rezultatele referendumului.

„Am verificat în județ, la Direcția de Evidență a Persoanelor precum și la celelalte instituții abilitate iar în Alba au fost peste 319.00 de persoane pe liste. În concluzie, așa cum a precizat și Rus, rezultatele au fost corect evidențiate. Am aflat că, o persoană poate fi scoasă din evidență dacă a decedat, dacă și-a stabilit domiciliul în străinătate, dacă și-a pierdut drepturile electorale în baza unei hotărâri judecătorești și în alte situații similare, dar, doar după depunerea unor documente în acest sens. Dacă apar persoane despre care nu se știe nimic este pentru că nu există documente în acest sens. Toate aceste operații se fac permanent și nu am îndoială în ceea ce privește funcționarii publici care lucrează la aceste instituții. Nimeni nu și-ar risca libertatea să scoată o persoană de pe listă fără aceste documente. În concluzie, nu va fi nicio problemă iar tot ce se face de acum încolo este o pierdere de timp” a declarat Ion Dumitrel.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax