Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Etapa intermediară din Seria 9 a Ligii a 3-a de fotbal debutează marți la Ocna Mureș

Publicat

Primul meci al etapei intermediare, desfășurată pe parcursul acestei săptămâni, partida dintre CS Ocna Mureș și Avântul Reghin, se desfășoară marți, 2 mai, de la ora 18.00.

Ocna Mureș primește vizita celor de la Avântul Reghin în etapa cu numărul 6 a play-out-ului Seriei 9 a Ligii a 3-a.

„Soda” este serios angrenată în lupta pentru evitarea retrogradării, aceștia acumulând numai 18 puncte în cele 23 de etape disputate până acum și se află la 8 puncte de poziția a 8-a, prima de deasupra „liniei roșii”.

Totuși, jumătate din punctele pe care CS Ocna Mureș le-a strâns au fost câștigate în ultimele 5 etape, mai exact, începând cu debutul play-out-ului.

 

Avântul Reghin nu pare a mai avea probleme pentru menținerea în eșalonul terț, întrucât aceștia au acumulat până acum 28 de puncte, cu 10 mai multe decât Ocna Mureș și Sănătatea Cluj, echipe care la ora actuală ocupă cele două poziții retrogradabile.

În această stagiune Avântul Reghin a fost adversarul favorit al ocnamureșenilor, fiind singura echipă în fața căreia „Soda” nu a pierdut niciodată. Din cele trei confruntări de până acum, Ocna Mureș s-a impus în două rânduri, iar un meci s-a încheiat cu o remiză.

foto: Twitter SODA Ocna Mureș, captură Flashscore App.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax