Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Eu rezist în ficare zi. Tu Reziști? Campanie de de fonduri pentru persoanele cu dizabilități, la Alba Mall

Publicat

În perioada 8-23 decembrie, Social Chair derulează prima campanie de strângere de fonduri care are ca scop ajutorul persoanelor cu dizabilități și familiilor acestora. Campania a debutat cu amplasarea unui stand cu produse și decorațiuni de Crăciun. Acestea sunt realizate de persoane cu dizabilități din asociație, care în acest mod demonstrează că pot să creeze, cu răbdare și simt artistic obiecte unicat.

„Credem că orice persoană are dreptul la o viață socială normală, indiferent de vârstă sau dizabilitate. De aceea, activitatea noastră principală este oferirea de servicii de socializare și sprijinire a persoanelor cu handicap și vârstnice pentru a preveni și depăși dificultățile din viața acestora” spune inițiatorii campaniei.

Donațiile se pot face direct prin transfer bancar în contul Asociației – Cont IBAN RO48BTRLRONCRT0388916801 sau la standul amenjat în incinta Alba Mall.

Marile acte de generozitate și ajutor sunt vitale în această lume plină de nevoi… dar la fel sunt şi gesturile mici, de atenţie şi grijă care fac bine unui suflet în nevoie.

Pentru informaţii şi detalii suplimentare vă stăm la dispoziţie la adresa de email contact@socialchair.ro sau la telefon +40722.289.333

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax