Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

EURES: Locuri de muncă în Germania cu salarii de până la 2400 de euro brut. Posturi pentru bucătari, ospătari, barmani. Condiţii de angajare

Publicat

locuri munca

bursa locurilor de munca Cei care doresc să lucreze temporar în străinătate au la dispoziţie 50 de posturi pentru lucrătorii calificaţi în domeniul hotelier – gastronomic, în Germania, accesabile prin reţeaua EURES. Selecţia se organizează la București în luna octombrie 2015. Angajarea este pe 6 luni, şi salariile sunt între 1500 de euro şi 2400 euro brut.

Angajatori germani reprezentaţi de Serviciile de Plasare Internaţionala din cadrul Centralei de Mediere a Străinilor și Specialiștilor ZAV Bonn oferă locuri de muncă pentru următoarele ocupaţii: bucătar/bucătar șef/bucătar specialist (15 posturi), ospătar (15 posturi), barman (5 posturi) și personal în industria gastronomiei de sistem (15 posturi).

Citeşte şi AJOFM Alba: Locuri de muncă în construcții, în Israel. Salariul lunar minim brut estimat, 1.540 de dolari. CONDIȚII și ACTE NECESARE

Pentru ocuparea posturilor de ospătar, barman și personal în industria gastronomiei de sistem, sunt solicitate persoane care au calificare profesională încheiată, experienţă în domeniu și cunoștinţe bune de limba germana (nivel B1/B2). Pentru posturile de bucătar/bucătar șef/bucătar specialist, angajatorii germani solicită persoane care au calificare profesională încheiată și experienţă în domeniu, precum și cunoștinţe de limba germană, cel puţin nivel A2.

Angajarea se face pe o perioadă de cel puţin 6 luni, începând cu luna octombrie 2015, cu posibilitate de prelungire a contractului de muncă pe durată nedeterminată. Salariul oferit este de 1500 – 2200 euro brut/lună, pentru posturile de ospătar și barman, 1700 – 2400 euro brut/lună, pentru posturile de bucătar/bucătar șef/bucătar specialist și de 1450 euro brut/lună pentru personalul în industria gastronomiei de sistem.

Cazarea poate fi asigurată de către angajator sau acesta poate oferi sprijin în vederea găsirii unei locuinţe.

Persoanele cu domiciliul în judeţul ALBA, care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze Consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Alba, strada Nicolae Titulescu, nr 10B, telefon 0372.718671, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru muncă în străinătate și pentru a primi invitaţie de participare la selecţie. Înregistrarea în baza de date se realizează pe baza următoarelor documente:

cerere tip (se completează la sediul Agenţiei de Ocupare a Forţei de Muncă);

copie act de identitate sau pașaport (valabilitate minim 6 luni);

C.V model Europass (cu fotografie) în limba germană (Lebenslauf);

cazier judiciar în original din care să reiasă că persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni);

adeverinţă de la medicul de familie, cu menţiunea „Clinic sănătos/Apt pentru muncă”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax