Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Euro NCAP: Lista celor mai sigure mașini testate în 2022. Tesla și două autoturisme chinezești intră pentru prima dată în top

Publicat

sursa foto: hyundai.com

Euro NCAP a anunțat câștigătorii testelor de siguranță pentru anul 2022. Cercetătorii au stabilit care dintre mașini au avut cele mai mari scoruri pentru protecția ocupanților adulți, protecția ocupanților copiilor, protecția utilizatorilor vulnerabili și tehnologiile de asistență la siguranță.

Euro NCAP: Hyundai IONIQ 6 și două modele Tesla și mașini chinezești, pentru prima dată în top

Această listă include două vehicule Tesla pentru prima dată, pe lângă doi producători de automobile din China care sunt noi pe piața europeană. Relevanța certificării de cinci stele Euro NCAP în stabilirea siguranței, credibilității și calității pe piața europeană pentru producătorii de vehicule din Europa și nu numai, este demonstrată de aceste rezultate, scrie frontierindia.com.

Lista mașinilor câștigătoare la EuroNCAP 2022

Aceste modele au fost selectate drept câștigători:

  • Hyundai IONIQ 6 a ocupat primul loc la categoria Mașini pentru familii mari,
  • ORA Funky Cat a ocupat primul loc pentru Mașini pentru familii mici.
  • Tesla Model S a câștigat categoria pentru Executive Cars,
  • Tesla Model Y a ocupat primul loc pentru Small Off-Roaders,
  • WEY Coffee 011 a ocupat primul loc la categoria pentru Large Off-Roaders.

Este impresionant faptul că evaluările de protecție a ocupanților adulți pentru Hyundai IONIQ 6 au fost de 97%.

IONIQ 6 este un vehicul complet electric cu cea mai avansată tehnologie de siguranță disponibilă. Urmează tendința evoluțiilor recente din industria auto.

IONIQ 6 a primit un scor impecabil la testele de compresie frontală și bariera laterală pentru ocupanții copiilor, deoarece a oferit o protecție remarcabilă pentru toate regiunile importante ale corpului la manechinele de 6 și 10 ani utilizate în teste.

Mărci chineze premiate premiate la Euro NCAP

Anul 2022 a văzut intrarea unui număr semnificativ de noi mărci chineze pe piața europeană, toate fiind întâmpinate cu un succes uimitor.

După o serie de încercări nereușite de a pătrunde pe piața europeană, mai multe companii chineze demonstrează că produsele chinezești pot concura acum cu nume europene bine stabilite în ceea ce privește siguranța.

ORA Funky Cat este o mașină de familie mică, care este excepțional de bine echipată și a excelat într-un număr de mărci cunoscute în comparație cu alte vehicule din clasa sa.

WEY Coffee 01 este numărul doi pe lista NCAP a celor mai bune vehicule din categoria lor. Acest automobil de fabricație chinezească este, de asemenea, excepțional de bine echipat și excelează în toate valorile relevante.

După aceea a venit LEXUS RX, care merită menționat în acest decor datorită semnificației sale.

Atât designul, cât și ideologia Tesla au avut un impact semnificativ asupra pieței de automobile din Europa. În plus, producătorul s-a angajat să acorde o importanță deosebită siguranței pasagerilor.

Tesla Model S și Model Y s-au clasat pe primul loc la Protecția ocupanților adulți, obținând un scor de 98% la Safety Assist, care a fost cel mai bun scor posibil dintre toate vehiculele incluse în acest clasament.

Tesla Model S conduce în ceea ce privește siguranța la categoria Pure Electric.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax