Connect with us
Publicitate

SPORT

Europa a cedat locul secund în Liga a IV-a. Liviu Coacăză: ”Am pierdut pe mâna noastră cu Sebeșul”

Publicat

În urma insuccesului de sâmbătă cu Sportul Sebeș, Europa Alba Iulia a pierdut locul secund în clasament. Chiar și așa, vicepreședintele Europei, Liviu Coacăză nu pare foarte supărat pe echipa lui, în ciuda faptului că trupa din Alba Iulia se află la trei puncte de CSO Cugir.

În urma înfrângerii de pe propriul teren, fotbaliștii sau staff-ul tehnic nu vor suferi nici o sancțiune, deoarece jocul nu a lăsat de dorit, în opinia oficialului de la Europa. ”A fost un meci de determinare, un meci pe care l-am pierdut pe mâna noastră, se mai întâmplă, mergem mai departe. Nu se va lua nicio măsură, eu sper ca băieții să-și revină și să-și dea drumul la joc. Mai sunt trei etape, mai este un retur. A fost un joc în care am fost peste ei, nu am reușit nicicum. A fost autogolul la singura lor fază. Ne jucăm șansa până la sfârșitul campionatului”, a declarat vicepreședintele echipei Europa Alba Iulia, Liviu Coacăză.

Alin Apetri nu s-a mai prezentat la antrenamente

Unul dintre cei mai buni jucători din tabăra Europei nu s-a mai prezentat la antrenamentele și meciurile echipei. Totul a început de la jocul cu Baia de Arieș. Acesta a ales să nu se mai prezinte echipă. ”Apetri nu s-a mai prezentat la antrenamente, trebuie să discut cu antrenorul, noi chiar nu ne băgăm, ce decide antrenorul asta e. Echipamentul nu și l-a predat, sper să vină să poarte o discuție cu antrenorul și ce decide Fane respectăm. Îl așteptăm să apară”, a mai spus Liviu Coacăză.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax