Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Europa Alba Iulia a renunțat la patru jucători. Manea, Andreica, Miclea și Marian, puși pe liber

Publicat

Europa Alba Iulia a tăiat în carne vie. După antrenamentul de marţi seara, unul dintre oficialii echipei l-a chemat pe Horațiu Marian deoparte și i-a comunicat decizia conducerii. Astfel, Marian, Manea, Andreica și Miclea (foto) au părăsit echipa albaiuliană, fără a primi prea multe explicații.

Unul dintre jucători a acceptat să vorbească, dar sub protecția anonimatului. ”Fără nicio explicație, fără nimic, ne-au anunțat că nu mai continuăm împreună. E lipsă de profesionalism, nu știu, mai sunt două etape și te dau afară. Pentru ce ? Motive, nu ar fi avut să ne dea afară”, a explicat unul dintre fotbaliștii în cauză.

De partea cealaltă, vicepreședintele Liviu Coacăză susține că nu știe nimic despre acest lucru: ”Să vedem care vor fi motivele, nu am ce să declar momentan”.

După plecarea lui Alin Apetri de la Europa, echipa din Alba Iulia a rămas și fără alți patru jucători de bază, unul dintre ei chiar fost antrenor principal la echipă. Cu Mihai Manea la conducerea echipei, Europa Alba Iulia a  avut un parcurs excelent în Cupa României, ajungând să întâlnească Arieșul Turda.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Soacra mare

    marți, 15.11.2011 at 22:33

    Poate ajunge 1-2 din ei la Sebes din iarna, sa vezi Coacaza ce fotbal or sa joace, de-ti musti degetele lui Fogorosi!

  2. gigi

    miercuri, 16.11.2011 at 00:06

    PAI PROBABIL CA SI-AU CERUT DREPTURILE STIIND CA SE APROPIE SARBATORIILE SI SA NU PATEASCA CA SI ANUL TRECUT SA SE ALEAGA CU 2 BANANE SI 2 PORTOCALE…. dar in schimb au obtinut timp liber.BRAVO PROFESIONALISMULUI EUROPA. NORMAL CA MANEA INCURCA DOAR A AVUT REZULTATE SI NU IL MAI PUTEA SUPORTA LANGA EL MARELE ,,ANTRENOR ,,. ATMOSFERA A STRICAT-O , ECHIPA O DESFINTEAZA,ISI ADUCE COLABORATORII….vorba cuiva cu ceva timp in urma MUNCITORII ISI ALEG INGINERUL?, se pare ca nu,, INGINERU ISI ALEGE MUNCITORII…

  3. Junior

    miercuri, 16.11.2011 at 11:02

    Ne pare rau pentru domnul Manea care era cel mai bun antrenor din judet . Europa o sa scada fara acesti profesionisti 😐 .

  4. Arino

    luni, 05.12.2011 at 17:38

    Pacat,pentru ca Apetri(Tuchi) era printre cei mai buni fotbalisti din lot.O sa vedeti cand v-a distruge Fogorosi echipa.Jet Oceanic.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax