Connect with us
Publicitate

SPORT

Europa Alba Iulia are antrenor cu portarii. Ovidiu Barna este ultimul membru cooptat în staff-ul albaiulienilor

Publicat

Europa Alba Iulia are, începând cu această săptămână, antrenor cu portarii. Este vorba despre experimentatul portar Ovidiu Barna. Portarul-antrenor al echipei Arena Alba Iulia (Liga a V-a) se va ocupa de pregătirea celor doi portari de la Europa.

Evoluțiile mai neconvingătoare din ultima perioadă ale celor doi portari, Vlad Răducanu și Răzvan Cotoară i-au determinat pe șefii Clubului Europa Alba Iulia să-l coopteze pe Ovidiu Barna. ”Aveam nevoie de Barna pentru a se ocupa de portari și pentru a-i învăța și pentru a-i pune la treabă pe cei doi portari”, a declarat Liviu Coacăză, vicepreședinte Europa Alba Iulia.

Oficialul echipei din Alba Iulia a exclus orice colaborare cu Ovidiu Barna din funcția de jucător. ”Ovidiu va fi doar antrenor, nu se pune problema ca el să fie legitimat la noi”, a mai spus vicepreședintele echipei Europa Alba Iulia.

Europa Alba Iulia a primit nouă goluri în 12 partide, în vreme ce Sportul Sebeș, echipa cu cea mai bună defensivă a încasat doar patru.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax